بواسیری که خونریزی می کند را چکار کنیم؟

 به علت حساسیت زیاد در بخش دیواره و اطراف مقعد، هرگونه ایجاد فشار به این ناحیه می تواند باعث بروز التهاب و تورم در این عروق شود. زمانی که این عروق آسیب ببینند و دچار کشیدگی شوند، بواسیر یا هموروئید بروز پیدا می کند. اگر رگهای دیواره مقعد دچار این آسیب شوند، هموروئید داخلی و اگر رگ های اطراف مقعد آسیب ببینند بواسیر خارجی است.

منظور از خونریزی مشاهده چند قطره خون روشن روی مدفوع یا داخل توالت است، اما اگر این خونریزی شدت پیدا کرد و حتی در شرایط عادی هم دچار خونریزی شدید، احتمالا به بواسیر خونی مبتلا شده اید.

در چنین مواقعی با مراجعه سریع به پزشک متخصص، از ادامه خونریزی جلوگیری کنید. اگر به موقع برای درمان خونریزی بواسیر خونی اقدام نکنید، خون زیادی از دست می دهید و ممکن است به کم خونی یا فقر آهن دچار شوید.

هر دو نوع خارجی و داخلی می توانند دچار خونریزی شدید شوند اما خونریزی در بواسیر خارجی که خونی شده باشد شدیدتر است. همچنین در هموروئید خارجی همراه با خونریزی احتمال ترومبوزه شدن هم وجود دارد.

درمان هموروئید خونی

همانطور که گفته شد، این بیماری جزء موارد اورژانسی بحساب می آید و برای درمان قطعی و سریع آن در مواردی که خونریزی شدید است، باید از روش های پزشکی و جراحی استفاده کرد. 

 

مشاهده روش های درمان بواسیر خونی در سایت شفاف